Over ons - House of Work

House of Work is ontstaan door intensieve samenwerking tussen 5 verschillende bedrijven op het gebied van arbeid. Hierdoor hebben wij op allerlei vlakken professionals binnen onze organisatie! Wij zijn sterk in Uitzenden, Detacheren, Payroll, ZZP ers, Re-integratie trajecten en andere HR dienstverlening.

Wij hebben wervingskantoren in landen zoals Polen, Roemenië en Nederland. Zowel medewerkers voor productie- en logistieke werkzaamheden als hoger opgeleiden werven wij via onze kantoren.

Daarnaast hebben wij verschillende hoogwaardige huisvestingslocaties in beheer. Dit zijn veelal zelfstandige studio’s voor 2 personen met veel privacy en woningen met slaapkamers voor maximaal 2 personen en een gedeelde keuken, sanitair en woonkamer. Deze woningen liggen verspreid over een groot deel van Nederland.

Door het eigen risico dragerschap van de ziektewet hebben wij veel expertise op het gebied van verzuim. Wij hebben een eigen re-integratiebedrijf waar dagelijks tientallen mensen bezig zijn om weer terug te keren naar eigen werk of naar een nieuwe uitdaging. Ook helpen wij mensen die langs de kant staan, via een leerwerktraject aan een duurzame baan.

Sinds 1990 zijn wij al actief in arbeid en nog steeds zéér ambitieus om met House of Work verder door te ontwikkelen.